tjenester

Redaksjonell design

Redaksjonell design handler om å kombinere tekst, bilder og layout på en måte som gjør publikasjonen mer attraktiv og lettere å lese. Typografi, fargevalg, bilderedigering og bildebruk tilpasses målgruppen for å gi en bedre leseropplevelse. God redaksjonell design er en viktig faktor for å skille seg ut og gjøre et inntrykk på leseren.

Logo og grafisk profil

En grafisk profil er kort forklart logo, typografi og fargevalg som identifiserer og skiller en organisasjon eller merkevare fra andre. Dette hjelper til med å forsterke identiteten og merkevaren. Den grafiske profilen spiller en viktig rolle i å etablere tillit og troverdighet hos målgruppen, samtidig som den bidrar til å vise at merkevaren eller organisasjonen har en sterk visuell identitet.

Web og SoMe

Å være til stede på nett er en selvfølge i dag. Selv om du kanskje ikke har nettbutikk eller tjener penger på nettet, er det viktig å være synlig. Kundene tar fler og fler beslutninger basert på søk på internett, og da har du en fordel hvis dine varer og tjenester er lette å finne og er presentert på en ryddig måte. Da er veien kortere til at akkurat du får tilslaget.

Det trenger ikke å være noen avansert side, men den skal speile bedriften og følge den grafiske profilen din. Det viktigste er å få siden synlig ved søk, og dette kan jeg hjelpe deg med. SEO, såkalt søkemotoroptimalisering, er verktøyet for å komme opp i søk.

Jeg kan også hjelpe deg med innhold på din Facebook- eller Instagramside.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.